André Kuipers Colleges

André Kuipers Colleges Speciaal voor groep 8 leerlingen!

Wil je weten welke kennis en vaardigheden een astronaut nodig heeft en wil je alles horen over de ruimteavonturen van de wereldberoemde Nederlandse ruimtevaarder André Kuipers? Doe dan mee aan de gratis André Kuipers Colleges van Grotius! 

Leraren en bovenbouwleerlingen van Grotius vertellen je in twee colleges alles over wetenschap en ruimtevaart en over cultuur en ruimtevaart. Je doet leuke en interessante proefjes en opdrachten, die we samen met André Kuipers hebben ontwikkeld, zodat je helemaal voorbereid bent op het derde /eindcollege van de wereldberoemde Nederlandse astronaut. 

Geef je snel op, want er kunnen in totaal maar 500 leerlingen deelnemen!

Hugo Grotius
Kom op voor je mening, respecteer anderen, wees nieuwsgierig, ondernemend en creatief en stap over grenzen. Dat is Hugo de Groot - Hugo Grotius in het Latijn - ten voeten uit.

Dit is Grotius!

Wij vinden elkaar belangrijk op Grotiuscollege. Leerlingen, leraren, medewerkers en ouders. Daarom is onze slogan ‘Jij op 1’. Dat betekent aandacht voor elkaar, proberen elkaar te begrijpen en rekening houden met elkaar. En in die veilige en persoonlijke omgeving enorm veel leren en ontdekken. Zodat jij straks klaar bent voor een mooie toekomst. Zodat jij later aan de slag kan bij organisaties in de regio, in heel Nederland, maar ook over de grens. Zodat jij een prima basis hebt om een fijn leven op te bouwen waar je maar wilt. Een leven waarin voor jou hopelijk veel mensen op 1 zullen staan!