Culturele agenda


De culturele agenda voor schooljaar 2020-2021 is nog niet klaar. Naast theaterbezoek organiseren wij ook kunstdagen en workshops voor leerlingen uit de onderbouw. Deze agenda zal regelmatig worden bijgewerkt.

De activiteiten worden betaald met de cultuurkaart.

11 November 1830 uur PLT Heerlen

In het Beethovenjaar moet je als leerling met Kunst Muziek in je pakket minimaal 1 Beethoven Symfonie live gehoord hebben. 

Het Gürzenich Orchester is een van de meest toonaangevende orkesten van Duitsland. Ondanks de geringe afstand tot thuisstad Köln is het hoogstzelden in ons land te beluisteren. Dat verandert dit seizoen. Samen met de meesterpianist Emanuel Ax en een programma met Beethovens 8e Symfonie kunt u een muzikaal hoogtepunt verwachten. 
Klik hier voor meer informatie.

Wil je dit niet missen Meld je dan aan bij dhr. Luesink

29 November 2000 uur PLT Heerlen

De Renaissance is een van de onderdelen die komend jaar getoetst gaat worden tijdens het CSE. Daarom mag je dit unieke concert niet missen. Een cross-over tussen mooie koormuziek en dans.

Di Lasso’s Tranen van Petrus is een semi-geënsceneerde uitvoering van dit muzikale meesterwerk, in een co-regie van Tido Visser en Nanine Linning. Terwijl Petrus afgezonderd is van de rest van zijn wereld, worden zangers en dansers getuigen van Petrus’ leed. Poëtisch, confronterend, en actueel. Welk ideaal houdt stand in de innerlijke strijd van de van nature zwakke en angstige mens? 

Klik hier voor meer informatie.

Wil je deze examentraining op locatie niet missen? Meld je dan aan bij dhr. Luesink