Nieuws

Theatervoorstelling voor leerlingen van H4 / V4 en H5

Dinsdag 15 september is de eerste interactieve theatervoorstelling van dit schooljaar voor leerlingen van klas H4 / V4 en H5.Tinmendo The Greatest Show (Global Relocation of Evolved Apes Towards Exoplanet Suitable for Terraformation) is een interactieve muziekvoorstelling rondom klimaatverandering.

Mondkapjesplicht en rookverbod m.i.v. 3 september

Brief aan ouders en leerling met betrekking tot mondkapjes plicht en rookverbod.

Afhalen boeken klas 4 tm 6

Maandag 24 augustus worden de leerlingen van klas 4 tm 6 op school verwacht om de boeken te halen.

3 SEP - United Schools in Music gaat weer op tour!

Na de succesvolle start van afgelopen jaar gaat het Erasmus+ project “United Schools in Music” dit jaar weer op tour. Op het programma staan een bezoek aan Oostenrijk en Turkije.

2 SEP - Repetities van Koor en Orkest gaan starten

Na de verplichte Covid-19 pauze starten de repetities van het koor en orkest weer. Volgens de regels van het RIVM is muziek maken in groepsverband weer toegestaan. Wij hebben er dan ook weer zin in. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 15 september om 1500 uur.

20 AUG - Nieuwe lestijden

Dit schooljaar groeit ons Gepersonaliseerd Leren (GPL) verder de school in, naar leerjaar 3. Dat betekent dat ruim 60% van onze leerlingen GPL-onderwijs volgt en dat bijna alle docenten een actieve rol hebben in GPL. Mede om deze reden hebben we de lestijden van de bovenbouw (regulier onderwijs) en de GPL-klassen gesynchroniseerd. Op deze manier is het voor docenten makkelijker om zowel in het reguliere onderwijs als in GPL onderwijs te verzorgen.