Update:Aanmelden voor komend schooljaar


UPDATE:

Wij realiseren ons dat er nog ouders zijn die geen adviesgesprek gehad hebben met de docent van groep 8. Het is een spannende periode en uw kind wil zich zo snel mogelijk aanmelden voor komend jaar.

Is uw kind leerling van een INNOVO school dan mag u, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, uw kind alvast aanmelden middels het aanmeldformulier. Dit is alleen nodig als uw kind nog niet is aangemeld. 

Vul dit formulier in, scan het en mail het naar info@grotius-lvo.nl

De aanmelding is pas geldig als we een bevestiging krijgen van de basisschool, maar dan kunnen wij alvast verder met de planning van de intakegesprekken.

Hoe gaan we nu verder?

We zijn druk bezig alle aanmeldingen te verzamelen en te verwerken. Wij proberen zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de basisschool van uw kind om een afspraak te maken voor de warme overdracht.

Mogelijk loopt de verwerking van de aanmeldingen vertraging op, maar wij doen ons uiterste best de procedure zsm af te handelen.

Einde update

Zit je in groep 8 en wil je je aanmelden op Grotius? Dan zijn er 2 mogelijkheden:

1: Ben je leerling van een INNOVO-school? Dan regelt je leraar van groep 8 je aanmelding.

2: Ben je leerling van een MOVARE-school? Vul dan het aanmeldformulier in en lever het, voorzien van een handtekening, in bij de receptie van school of stuur het naar:

Grotiuscollege, Akerstraat 117, 6417 BM Heerlen