Feestelijke diploma uitreiking op 3 juli


Van harte gefeliciteerd met deze belangrijke mijlpaal in jullie leven; het middelbare schooldiploma! Jullie gaan de geschiedenis in als een heel bijzondere lichting schoolverlaters met voldoende bagage om successen te gaan boeken in jullie nabije toekomst.

We willen daarom ook op een bijzondere manier afscheid van jullie nemen en niemand zomaar laten vetrekken. We gaan op vrijdag 3 juli iedereen op een persoonlijke manier het diploma overhandigen.

Omdat we geen gebruik kunnen maken van het theater, hebben we gekozen voor een feestpaviljoen op onze parkeerplaats vóór school. Hier worden jullie samen met ieder 2 personen verwacht om je diploma te ondertekenen en vervolgens samen met je coach en je klasgenoten op de binnenplaats het glas te heffen op jullie toekomst.

Tijdens de diploma-uitreiking kunnen genodigden, in verband met de (door het RIVM vastgestelde) hygiëne maatregelen, zelf geen foto’s maken tijdens het ondertekenen van het diploma. Dit zal gebeuren door een fotograaf. De foto ontvangen jullie zo spoedig mogelijk per post. Wil je meer foto’s of een ander formaat, dan kun je dit achteraf regelen met de fotograaf.

Tijdstip Klas
Vrijdag 3 juli om 14:00 uur Klas 6VB
Vrijdag 3 juli om 14:50 uur Klas 6VA
Vrijdag 3 juli om 15:35 uur Klas 5HC
Vrijdag 3 juli om 16:30 uur Klas 5HB
Vrijdag 3 juli om 17:25 uur Klas 5HA
Vrijdag 3 juli om 18:45 uur Klas 4MC
Vrijdag 3 juli om 19:40 uur Klas 4MB
Vrijdag 3 juli om 20:20 uur Klas 4MA

 Het paviljoen opent 10 minuten voor aanvang. De zitplaatsen worden nog bekend gemaakt.