Ophalen van geslaagdvlaggen en diploma-uitreiking


Donderdag 4 juni is “Nationale geslaagdendag”. Alle geslaagde leerlingen zijn volgens bijgevoegd schema welkom op school om de "geslaagdvlag" op te halen. We hopen dat de vlag op veel plaatsen in Parkstad te zien is. Maak een foto van de vlag en plaats deze op facebook of Instagram met #Grotiusheerlen. Onder de inzendingen zullen 3 kadobonnen van Bol.com verloot worden (1 per afdeling).

Om het toch alvast een beetje te vieren zal een ijswagen op de parkeerplaats van school staan. Hier kun je samen met je coach een verkoelend ijsje halen.

In verband met de maatregelen rondom het COVID-19 virus, is het helaas niet mogelijk om alle leerlingen tegelijkertijd te ontvangen.

Vrijdag 3 juli is de officiële diploma-uitreiking. Helaas kunnen we dit jaar in verband met COVID-19 geen gebruik maken van het Parkstad Limburg Theater. We willen jullie toch op een feestelijke manier uitzwaaien.

De examenkandidaten ontvangen per klas het diploma. Deze uitreiking zal plaatsvinden in een groot feestpaviljoen op de parkeerplaats voor school. Deze uitreiking is bedoeld voor de examenkandidaat en beide ouders. Na afloop van de ondertekening wordt een drankje aangeboden op de binnenplaats van school.

Ook tijdens de diploma-uitreiking worden de door het RIVM vastgestelde hygiëne maatregelen opgevolgd.

In de loop van komende week worden de tijden bekend gemaakt.