Theaterbezoek voor alle leerlingen uit klas 3 UPDATE


Dinsdag 9 april gaan alle leerlingen uit klas 3 naar de voorstelling “Revolutions”

Revolutions

De Toekomst. Er is geen minister-president meer, maar een CEO. Technologie is doorgedrongen tot iedere kier van ons leven. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke hologram-assistent en meer experiences dan hij kan wensen. Het enige waar je je over druk hoeft te maken, is hoeveel kreddits je hebt een persoonlijke kredietscore die bijhoudt of je wel of niet een goede burger bent.   

We zijn gelukkiger dan ooit. Zeggen ze.

Maar drie jonge rebellen voelen zich niet thuis in deze wereld van schermen en hologrammen. Zij voelen dat er iets niet klopt, gaan op onderzoek uit, ze ontdekken hun ware roeping. Ze zijn uitverkoren om de revolutie te ontketenen. Om alles te veranderen. Maar hoeveel zijn ze echt bereid om op te offeren? In deze sci-fi thriller krijgen macht, controle en privacy een geheel andere betekenis. 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=NOVFlzPRB58

De leerlingen vertrekken om 1300 uur op eigen gelegenheid naar het Theater Heerlen en zorgen dat zij om uiterlijk 1320 uur binnen zijn.

De fiets kun je stallen naast het theater of voor het theater. Let erop dat de doorgangen vrij blijven. Niet juist gestalde fietsen kunnen door  de stadswacht verwijderd worden.

De voorstelling duurt tot uiterlijk 1530 uur.

Enkele belangrijke afspraken vooraf;

Je gaat zitten op de plaats die op je entreekaartje staat

In de zaal wordt niet gegeten en/of gedronken

Tassen en jassen mogen niet mee de zaal in

Je mobieletelefoon mag tijdens de voorstelling niet gebruikt worden

We wensen jullie veel plezier