Veiligheid


De coronamaatregelen maken dat hele gezinnen samen thuis zijn. Woonkamers veranderen in kantoren en klaslokalen. Ouders moeten thuis werken en kinderen volgen onderwijs op afstand. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Soms lopen spanningen op en raken we geïrriteerd naar elkaar toe. Laten we er samen voor zorgen dat thuis een veilige plek is voor iedereen.

Zijn er zorgen over dit onderwerp dan zijn er binnen school verschillende aanspreekpunten. Denk hierbij aan mentor/coach of de zorg coördinator mevrouw Logister (n.logister@stichtinglvo.nl) Neem gerust contact met ons op. De mailadressen van het personeel staan op de site van het Grotius bij het kopje “Over Grotius-organisatie-ons team”.

Het is ook mogelijk contact op te nemen met het team Toegang van jouw eigen gemeente ( kies jouw gemeente op https://www.jeugdengezinparkstad-limburg.nl) of bel rechtstreeks naar Veilig Thuis (telefoon 0800 2000).

Sommige (opvang)voorzieningen bieden (veilige, afschermbare) chat functies , ook voor jongeren. Neem hierover contact op met Mevr. Logister.