Leerlingenraad


Hoe zit de leerlingenraad in elkaar?

De leerlingenraad bestaat uit minimaal vier leerlingen. Alle leerlingen zijn welkom: van het eerste tot het laatste jaar en van mavo tot gymnasium. Aan de leerlingenraad is één begeleider verbonden. Dat kan een leraar of iemand van het onderwijsondersteunend personeel zijn. Op dit moment is dat mevrouw Huppertz. Zij helpt en adviseert de leerlingenraad als dat nodig is.

voorzitter van de feestcommissie: Corné Ploumen
voorzitter van de leerlingenraad: Marieke Coumans

Leden leerlingenraad;
Anne Verstappen, Kiora Aalders, Kaylie Dols en Carmen Smit.

Leden feestcommissie;
Jop Otte, Dion Reichel, Eline Krämer, Cinta Weisz, Eszter Szabados en Storm Terhaar.

Begeleiding: mevrouw Huppertz

Ideeënbox

Heb jij goede ideeën waardoor de school fijner voor jou en je medeleerlingen wordt? We horen het graag! Je kunt jouw idee in de ideeënbox bij de conciërges gooien en je kunt ons mailen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon in de gang aanspreken!
 

Vergaderingen

De leerlingenraad vergadert één keer per maand. Die vergaderingen zijn in principe openbaar. Dat wil zeggen dat iedereen het verslag van een vergadering kan lezen. Als je dat graag wilt, kun je even mailen naar de secretaris. Als je wilt dat een onderwerp op de agenda komt, stuur dan even een mailtje naar de voorzitter, die stelt de agenda samen!
 

Jij bij de leerlingenraad?

Bij de leerlingenraad van Grotiuscollege is eigenlijk altijd wel plek voor een nieuw lid! Vind jij het leuk om je in te zetten voor je medeleerlingen en denk je dat er nog een hoop te verbeteren valt aan onze mooie school? Kom dan bij de leerlingenraad! Stuur een mail naar leerlingenraad@grotius-lvo.nl, dan nemen wij meteen contact met je op!